Bedankt voor je interesse om een portfolio te huren.

Let op: Het portfolio vervangt niet het PE-dossier. Het portfolio is bedoeld voor jou en je supervisor voor het toevoegen en monitoren van je supervisietraject. Wil je andere opleidingsonderdelen toevoegen, zoals je N=1 studie of leertherapie, of je dossier compleet maken om in te dienen voor registratie als cognitief gedragstherapeut, dan moet je beschikken over een PE-dossier.

De registratie als cognitief gedragstherapeut in opleiding aanvragen kan al vanaf € 99 per jaar. Je krijgt dan behalve een PE-dossier waarin je je opleidingsonderdelen kunt toevoegen ook de voordelen van het lidmaatschap zoals gratis Tijdschrift Gedragstherapie, korting op evenementen en boeken, kennisberichten, vacaturemailingen, etc. Ook krijg je ledenkorting als je je opleidingstraject hebt afgerond en je je wilt registreren als cognitief gedragstherapeut. .
Normaliter bedragen deze kosten € 350 voor de beoordeling van je dossier en je N=1, maar als je langer dan 12 maanden lid bent, krijg je korting en betaal je € 100. De tarieven voor contributie en portfolio vindt je hier.

Ben je zeker over je keus? Vul dan hieronder het aanvraagformulier in. Wil je je liever aanmelden als cognitief gedragstherapeut in opleiding, ga dan naar onze website vgct.nl, rubriek opleiding en registratie. .
.

Betaling jaarlijkse huur