1. Stap 1
  2. Stap 2
Bedankt voor je aanmelding voor cognitief gedragstherapeut VGCt in opleiding.

Voordat je verder gaat met invullen, lees eerst even dit:
Je hebt er nu voor gekozen om je aan te melden als cognitief gedragstherapeut VGCt in opleiding (cgt’er i.o.).
Als je in opleiding bent, kun je er ook voor kiezen om alléén een portfolio te huren voor het toevoegen van supervisie en het werken met praktijktoetsen. Om een weloverwogen keuze te kunnen maken, zetten we de voor- en nadelen hieronder op een rijtje.

Registratie als cgt’er i.o.
Als cognitief gedragstherapeut in opleiding ben je lid van de VGCt. Je kunt daardoor gebruik maken van de ledenvoordelen, zoals korting op evenementen en boeken, en het gratis tijdschrift Gedragstherapie. Daarnaast heb je toegang tot het PE-portfolio èn het PE-dossier. In dit dossier kun jijzelf en/of de opleider opleidingsonderdelen toevoegen in het kader van je opleidingstraject, zoals vervolgcursussen, leertherapie en je n=1-verslag. Dat is nodig om je te kunnen registreren als cognitief gedragstherapeut als je klaar bent met je opleiding. Lees alle ledenvoordelen, zie hier.)

Portfolio huren
Portfoliohuurders beschikken alleen over een PE-portfolio waarin slechts supervisies en praktijktoetsen worden toegevoegd. Zij hebben geen PE-dossier, zijn geen lid van de VGCt en kunnen daarom geen gebruik maken van de bovenstaande ledenvoordelen.

Tarieven
De tarieven voor contributie en portfolio vindt je hier.
Aan de finale beoordeling van je PE-dossier en je n=1-verslag zijn ook kosten verbonden (€ 350,-). Als portfoliohuurder betaal je het hele bedrag. Als je tenminste 12 maanden geregistreerd bent als cognitief gedragstherapeut in opleiding, krijg je ledenkorting en betaal je € 100.-
Kijk dus goed wat voor jou de beste optie is.

Ben je zeker van je keus? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. Dit duurt enkele minuten. Het is niet mogelijk het formulier tussentijds op te slaan, dus houd de ingevulde stukken die je moet uploaden bij de hand.
Dat zijn:
- Bewijs afstudeerrichting
- Bewijs basiscursus cgt
- (evt.) bewijs BIG-opleiding
- Werkgeversverklaring (download) en/of Verklaring eigen praktijk (download)

Persoonsgegevens
Basisberoep
Opleiding
Beroepsregistraties
Betalingsgegevens